Brev til lufthavne og luftfartsselskaber

Brev til lufthavne og luftfartsselskaber

Brev til lufthavne og luftfartsselskaber

Opfordring til genetablering af direkte flyforbindelser mellem Danmark og Bosnien-Hercegovina.

SBHUD har sendt dags dato et brev til lufthavne og luftfartsselskaber. 

Initiativets formål er at informere og skabe opmærksomhed blandt flyselskaber og lufthavne om det klare kundegrundlag for direkte flyruter mellem Danmark og Bosnien-Hercegovina.

Vi ønsker at adressere den nuværende udfordring vedrørende manglen på direkte flyforbindelser mellem Danmark og Bosnien-Hercegovina. Siden lukningen af Wizz Airs base i Tuzla Lufthavn har denne mangel været særlig udtalt og har resulteret i ophøret af den sidste tilbageværende direkte rute mellem Danmark og Bosnien-Hercegovina, specifikt ruten mellem Billund og Tuzla.

Den sidste flyvning på denne rute fandt sted i august 2023. Desværre udbyder heller ikke de nærliggende lufthavne i Malmø og Hamborg direkte ruter til Bosnien-Hercegovina.

Initiativtager og kontaktperson

Irfan Catovic (irfancatovic@windowslive.com)  fra Kolding har fungeret som initiativtager, SBHUDs kontaktperson og har siden august 2023 skabt opmærksomhed omkring problemet gennem Facebook, danske og eksjugoslaviske luftfartsmedier som CHECK-IN.dk, samt medier og organisationer målrettet dansk-bosniere. Derudover har han etableret direkte kontakt med flyselskaber og både danske og bosniske lufthavne.

Du kan læse brevet her.


Vil du være medlem af SBHUD?

Indmeldelse eller fornyelse foretages ved indbetaling via MobilePay 854454. Vær venlig at skrive din mailadresse i beskedteksten og tydeligt angive, om det drejer sig om indmeldelse eller fornyelse af medlemskab.