SBHUD i Berlin

SBHUD i Berlin

SBHUD i Berlin

SBHUD repræsenteret i Berlin som en del af YEUF-projektet.

 

Medina, Sara, Zejneba og Samir var i Berlin fra den 6. november 2023 til den 9. november 2023 som en del af YEUF-projektet, hvor SBHUD er involveret.

De deltog i workshops, debatter, konferencer og arbejdsgrupper om EU, EU valg og EU som organisation på vegne af SBHUD sammen med mange andre deltagere fra 14 forskellige organisationer, herunder Tyskland, Frankrig m.fl.

”Deltagelse i arrangementet var en fantastisk oplevelse, hvor vi mødte andre unge med interesse for EU og EU-valget. Det var dejligt at kunne udveksle erfaringer, lære nyt og samtidig nyde socialt samvær med unge fra forskellige lande,” udtaler deltagerne enstemmigt.

Formålet med projektet er:
• Fremme det europæiske valg i 2024
• Inkluder dårligt stillede unge i det demokratiske liv i EU
• Fremme de europæiske værdier
• Fremme Charlemagne Ungdomspris
• Registrer alle deltagere på Time to act together - together.eu 

”Dette er ikke første gang, at SBHUD deltager i EU-projekter. Vi har tidligere været en del af flere Erasmus+ projekter. Vi søger projekter, hvor vi kan udveksle erfaringer på tværs af lande og organisationer, da dette beriger alle vores medlemmer på alle niveauer. Derfor planlægger vi også at arrangere YEUF-aktiviteter i Danmark,” udtaler SBHUD formand Edin Hajder.

SBHUD planlægger at afholde YEUF-aktiviteter.:

Den 24.november fra 15-17, Aalborg Bibliotekerne, præsentation og debat
Den 25.november fra 13-15, Aalborg Bibliotekerne, ”EU valg- din stemme tæller”, workshop
Den 25.november fra kl.18-20, Løvvang Hallen, EU valg-din stemme tæller, debat og taler

Hvis du eller din organisation ønsker at deltage i YEUF-aktiviteterne, er du velkommen til at sende en e-mail til formand@sbhud.dk

 

Læs mere om YEUF projektet her. 


‘This project has been co-funded by the European Parliament’.  #EUelections2024 #YEUFproject #Vote4EU #EUrVoteMatters @ECYPalumni     

Vil du være medlem af SBHUD?

Indmeldelse eller fornyelse foretages ved indbetaling via MobilePay 854454. Vær venlig at skrive din mailadresse i beskedteksten og tydeligt angive, om det drejer sig om indmeldelse eller fornyelse af medlemskab.